Onze Speciaal Bieren

Deze bieren zijn ambachtelijk gebrouwen en gisten na op de fles. Daarom voor het drinken de fles goed laten rusten op een koele plek en rustig uitschenken. Het laatste beetje ca 1 cm bevat meestal de gist. Dit kun je uitschenken of in de fles laten. Wil je dat het bier in het glas mooi helder blijft dan laat je het in de fles.


Weizen

Gebrouwen uit tarwe mout met nog 2 soorten mout, 3 soorten hop en toevoeging van kruiden. Speciaal geselecteerde gist voor tarwebieren. Gekoeld op een temp. van 4 a 6 graden is weizen op zijn best. Koel en donker bewaren.

Ervaring test panel: een echt tarwe biertje. Zacht van smaak met de karakteristieke geur en smaak van weizen bierGerstewijn

Gebrouwen uit 5 soorten mout, 2 soorten hop en toevoeging van kruiden. De gist is van een belgische biersoort. Gekoeld op een temp. van 6 a 8 graden is degerstewijn op zijn best. Koel en donker bewaren.

 

 

 Hisse Blonde

Gebrouwen uit 4 soorten mout, 2 soorten hop en toevoeging van kruiden. De gist is van een klassiek Boheemse gistsoort. Gekoeld op een temp. van 6 a 8 graden is Brabants Blond op zijn best. Koel en donker bewaren.

Ervaring test panel: Licht zoetig, complex, volmondig, harmonieus bier met  een goud gele kleur. Aroma van banaan, druif, vanille.Dubbel

Gebrouwen uit 5 soorten mout, 4 soorten hop en toevoeging van kruiden. De gist is van een Belgische kloosterbier giststam. Gekoeld op een temp.van 8 a 12 graden is deze Dubbel op zijn best. Koel en donker bewaren.

Ervaring test panel: Licht zoetig, met een licht bittertje met een volle smaak en een mooie donkere kleur. Aroma van chocolade, koffie, vanille met een kruidig aroma.

 Sterke Blonde

Gebrouwen uit 2 soorten mout, 3 soorten hop en toevoeging van kruiden. De gist is een Belgische gistsoort. Gekoeld op een temp. van 8 a 12 graden is Sterke Blonde op zijn best. Koel en donker bewaren.

Ervaring test panel: Licht bitter, met een fruitige toets, volmondig, harmonieus bier met  een goud gele kleur. Aroma van citrus.

 


Triple

Gebrouwen uit 2 soorten mout, 2 soorten hop en toevoeging van kruiden. De gist is van een Belgische kloosterbier giststam Gekoeld op een temp.van 8 a 12 graden is deze op zijn best. Koel en donker bewaren.


Quadrupel BEN

Gebrouwen uit 6 soorten mout, 2 soorten hop en toevoeging van kruiden. De gist is van een Belgische kloosterbier giststam Gekoeld op een temp.van 8 a 12 graden is deze op zijn best. Koel en donker bewaren.